Lidköpings Folkets Hus

Friday for Future – på Stenportsplatsen

2019-09-27 1300

Den 27 september uppmanar folkrörelsen Fridays for future till en bred, global manifestation för klimatet och vår gemensamma kamp att hejda uppvärmningen. I Lidköping svarar vi med en Friday for Future på Stenportsplatsen. Mellan kl. 13 och 17 finns bland andra Naturskyddsföreningen och FN-föreningen på plats för att informera och diskutera. Lidköpings kommun presenterar några av de satsningar som ska bidra till att klimatmålen uppnås, bland annat det nya sopsorteringssystemet. Vill du som privatperson, förening eller annan organisation delta – välkommen att kontakta oss på info@folketshus-lidkoping.se.
I samband med manifestationen gör vi en insamling till förmån för Vi-Skogens trädplanteringsarbete. Några loppisbord kommer att finnas på plats och kl. 16 planerar vi även för en auktion av skänkta föremål och tjänster. Vill du skänka grejer till loppis eller till auktionen – hör av dig till oss på ovanstående e-postadress.
Programmet uppdateras löpande.

Arrangörer: Lidköpings FN-förening, Naturskyddsföreningen i Lidköping, Lidköpings kommun med Vänermuseet, Biosfärområdet och Lidköpings Folkets Hus