Lidköpings Folkets Hus

Staffan Hellstrand och Ångmaskinen – INSTÄLLD

2019-12-06 19:00

INSTÄLLT PÅ GRUND AV SJUKDOM.

Staffan Hellstrand firar i år 30-årsjubileum som artist och tillsammans med Ångmaskinen skapar de ren magi inom den svenska visrocken. I samarbete med Scandinavian Artist anordnas tre helt unika konserter, varav en i Lidköpings Folkets Hus den 6 december.

Staffan Hellstrands musik kan beskrivas som melodiös rock. Den kombineras med poetiska och ibland samhällskritiska texter. Han har fått grammis för bästa manliga pop-och rockartist och för låten “Lilla fågel blå”.Han har även varit en flitigt anlitad kompositör och textförfattare åt exempelvis Sven-Ingvars, Svante Thuresson, Lisa Nilsson och Lasse Winnerbäck.

Ångmaskinen är ett rutinerat band där medlemmarna genom åren jobbat med flera av våra folkkära artister som exempelvis Robert Broberg, Pugh Rogefeldt, Lars Winnerbäck, för att nämna några. På senare tid har Ångmaskinen gjort ett flertal konserter med Ebba Forsberg och Jack Vreeswijk.

OBSERVERA! Till och med 1 december gäller Black Week-erbjudandet KÖP TVÅ, BETALA FÖR EN till denna föreställning. Boka dina platser här på sidan och uppge Black Week när du hämtar ut dina biljetter.