Med anledning av de lokala restriktioner som presenterats idag (29/11 - 20) stänger Lidköpings Folkets Hus från och med imorgon till och med 19 november. Har du köpt biljett, skriv till info@folketshus-lidkoping.se för att återlösa biljetterna. Ange biljett-id (syns längst ner till höger på biljetten) och konto dit du önskar få biljettpriset återbetalt.

Lidköpings Folkets Hus

Presentkort

Här hittar du information om våra presentkort och bioupplevelser samt vilka andra presentbiljetter som kan användas hos oss.

Annons för att köpa Bio.se-presentkort

Ge bort ett presentkort eller en bioupplevelse!

Ladda ett presentkort med valfritt belopp för upplevelser i Lidköpings Folkets Hus. Giltighetstiden är två år och presentkortet går att använda vid flera tillfällen så länge det finns pengar kvar på kortet.

En bioupplevelse för en person kostar 145 kronor och inkluderar en biobiljett till valfri film, en mellanstor bägare med popcorn och en dricka. En bioupplevelse för två personer kostar 260 kronor och inkluderar två biobiljetter till valfri film, en stor bägare med popcorn och två drickor. Giltighetstiden för båda paketen är två år.

Önskar du beställa presentkort, mejla din beställning till oss, så skickar vi presentkorten till dig mot faktura.

Giltiga presentbiljetter

Förutom våra egna presentkort och bioupplevelser gäller även Filmstadens företagsbiljetter (dock ej digitala företagsbiljetter) och presentkort från Bio.se som betalning hos oss.

Vi tar inte emot Filmstadens presentkort av plast, digitala företagsbiljetter, ersättningsbiljetter eller menybiljetter (popcorn och dricka).