Med anledning av de lokala restriktioner som presenterats idag (29/11 - 20) stänger Lidköpings Folkets Hus från och med imorgon till och med 19 november. Har du köpt biljett, skriv till info@folketshus-lidkoping.se för att återlösa biljetterna. Ange biljett-id (syns längst ner till höger på biljetten) och konto dit du önskar få biljettpriset återbetalt.

Lidköpings Folkets Hus

Lunchmusik

2020-02-15 12:00

Den 15 februari är det äntligen dags för vårens första lunchmusik i folkanfoajén. Först ut är Erik Christensen och Boel Nihlman.

Erik Christensen är en artist från Lidköping som med sin säregna röst och uttrycksfulla gitarrspel berört många. Det senaste året har han djupdykt ner i Gustaf Frödings texter och genom att få ur sig en rad egensinniga tonsättningar har han testat gränserna för hur den värmländske diktaren kan låta.

Även Boel tolkar olika poeters visor på sitt helt egna sätt. Hon har en lyhördhet för texterna och förmåga att blanda bubblande glädje med vemod.

Som vanligt arrangeras lunchmusiken av Lidköpings Folkets Hus i samarbete med ABF. Roy Sällström står för urval av artister.
Ingen förbokning och fri entré.